fbpx

У Франківську на "Каскаді" з піснями відкрили ЦНАП. ФОТО

Суспільство 13:59, 02.11, 2016

Сьогодні в мікрорайоні "Каскад" урочисто відкрили третій офіс ЦНАПу в Івано-Франківську.

ЦНАП знаходиться за адресою: вул. Івана Павла ІІ, 4. 

Керівником ЦНАПу буде Богдан Питель, який керує й іншими центрами адмінпослуг.

Він зауважив, що центр надаватиме 124 адмінсполуги, серед яких: реєстрація та зняття з реєстрації місця проживання; оформлення паспорта громадянина України; взяття на квартирний та земельний облік; питання приватизації житлового фонду та інші. 

У територіальному підрозділі учасники АТО можуть стати та квартирний облік та облік громадян, які бажають отримати земельну ділянку під індивідуальне будівництво.

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків сподівається, що згодом у ЦНАПах можна буде оформлювати закордонний паспорт та подавати на реєстрацію шлюбу. 

Територіальний підрозділ ЦНАП у мікрорайоні "Каскад" – це третій в Івано-Франківську інтегрований офіс, у якому можна замовити адміністративні та дозвільні послуги, звернутися за оформленням субсидії на оплату житлово-комунальних послуг, а також укласти договори чи внести зміни у договори на послуги з утримання будинку чи прибудинкової території, отримати консультації у надавачів комунальних послуг (МІУК, УЕГГ).

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків разом з членом виконкому та ініціатором створення цього ЦНАПу Вадимом Войтиком урочисто перерізали стрічку, а представники духовенства освятили центр адмінпослуг.

Пенсіонерів, що зібрались на відкриття, розважали піснями.

1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: