fbpx

У Франківську на переході пішохід з ножем напав на водія. ФОТО

Суспільство 19:48, 25.06, 2018

Інцидент стався в Івано-Франківську на вулиці Бандери. Сірий Hyundai Getz на пішохідному переході зазнав нападу.

Про випадок на  пішохідному переході повідомляють в Телеграм-чаті AvtoLife.IF. "Кільце Бандери, напевно? аварія, авто в крові", – пишуть очевидці.

У прес-службі патрульної поліції інформацію про аварію спростували. 

Як повідомив прес-секретар патрульної поліції Микола Гурак, на службовий планшет прийшло повідомлення, що на вулиці Бандери біля магазину "Тростянецький" – бійка.
 
Направившись за вказаною адресою, в телефонному режимі патрульні зв’язались із заявником. Той повідомив, що побачив, у який будинок направилась особа, яка пошкодила його машину.
 
Поліцейським 28-літній водій Hyundai Getz повідомив, що зупинився на червоний сигнал світлофора, коли вже всі пішоходи пройшли та увімкнувся зелений сигнал. Тоді й почув удар ногою у водійську дверку. Вийшов з автомобіля, щоб з'ясувати ситуацію. Пішохід витянув ножа та почав йому погрожувати. З метою самозахисту водій наніс удар рукою в обличчя останньому.
 
Пішохід у свою чергу почав наносити удари по автомобілю та ножем різати колеса. Після чого втік. Водій побачив, як нападник зайшов у будинок по вул. Дудаєва.
 
Поліцейські розпитали мешканців цього будинку. Люди впізнали чоловіка з ножем і повідомили, у якій квартирі він живе.
 
Патрульні запросили 53-річного чоловіка до службового автомобіля для пояснень. На місце викликали слідчо-оперативну групу. 
 
 
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: