fbpx

У Франківську на ринку затримали злодія

Суспільство 19:55, 18.04, 2016

Зловмисник, перебуваючи на одному із ринків міста Івано-Франківська, cпробував викрасти електродриль, однак його затримали правоохоронці.

До чергової частини місцевого відділу поліції звернувся 56-річний мешканець обласного центру. Чоловік розповів, що працює на одному з місцевих ринків м. Івано-Франківська. Під час здійснення торгівлі помітив, як до нього підійшов незнайомець, який почав оглядати електроінструмент та, коли продавець відвернувся, з товаром у руках почав втікати. Продавець не розгубився й одразу повідомив поліцейських, які і затримали злодія-втікача, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

На місце події прибула слідчо-оперативна група, яка задокументувала протиправні дії "покупця". Далі лиходій зізнався правоохоронцям, що викрав дороговартісну річ з метою подальшого продажу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України. Окрім цього, поліцейські перевіряють зловмисника на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів. Триває слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: