fbpx

У Франківську на трьох кінцевих зупинках встановили біотуалети

Суспільство 15:11, 24.11, 2017

Сьогодні на трьох кінцевих зупинках встановили біотуалети. Про це на засідання виконкому повідомив начальник управління транспорту і зв'язку Олег Ганчак, звітуючи про його роботу.

Туалети встановили на вулицях Федьковича, 91, Симоненка, 34 та на Дудаєва, навпроти училища №3.

Міський голова Руслан Марцінків підкреслив, що біотуалети в Івано-Франківську з’явилися вперше за 26 років незалежності України.

 "Що за європейське місто, якщо там нема віходків?" – сказав мер.

Олег Ганчак також зазначив, що цього року закупили 10 інформаційних електронних табло DOZOR, чотири з яких встановлено на зупинках: зупинка "Крок" (вул. Вовчинецька), зупинка ЦУМ (вул. Галицька), зупинка ЗШ № 15 (вул. Незалежності, 154) та зупинка ЗШ № 15 (вул. Незалежності, 181). Також до кінця року інформаційні електронні табло DOZOR будуть встановлені на вул. Січових Стрільців (Пошта), вул. Симоненка (Золота нива), вул. Галицька (Овен), вул. Вовчинецька (Велес), вул. Коновальця (ОДКЛ в місто), вул. Гетьмана Мазепи (АС – 3).

До Дня міста Івано-Франківська встановлено "розумну зупинку" за адресою вул. Незалежності, 67 з метою інформування пасажирів про рух громадського транспорту, безкоштовним wi-fi та можливістю для підзарядки гаджетів. Також до кінця року буде встановлено ще три "розумні зупинки" за адресами: вул. Дністровська, 6, вул. Дністровська, 26, Перехрестя вул. Січових Стрільців – Левка Бачинського. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: