fbpx

У Франківську на три дні оселиться Велике Вухо

Культура 23:11, 22.09, 2015

Казкову майстерню для дітей у Центрі сучасного мистецтва в Івано-Франківську проведе письменниця і перекладач Дзвінка Матіяш.

23 – 26 вересня – Велике Вухо запрошує до своєї майстерні. У Франківську він облаштувався в Центрі сучасного мистецтва, що по вул. Шевченка, 1, повідомили друзі Великого Вуха у соцмережі Фейсбук.

Протягом кількох днів маленькі дослідники зможуть слухати казки Великого Вуха, які записала львівська письменниця Дзвінка Матіяш, ловити, вигадувати й видобувати звуки зі звичайних і казкових предметів. За допомогою паперу і фольги, склянок, тарілок, глечиків, горіхів і ще тисячі предметів, що здатні дзижчати-фурчати-сюрчати – малі знаходитимуть у звуках, "як бджоли будують щільники, як тріпотять крильця метеликів у повітрі та тупотять лапки комах, що бігають по воді, як чистять дзьоби горобці і як ворушаться вуса в кота, котрий підкрадається до горобців". 

Майстерня працюватиме щодня з 10 до 13:00 та з 15 до 18:00.

"Ранком ми будемо шукати звуки, а по обіді озвучувати казки, всі разом – кожен своїм звуком",  розповіла казкарка.

В останній день – 26 вересня учні Великого Вуха потраплять до дорослої студії звукозапису. Там вони озвучать казку, щоб її могли почути в усьому світі.

"Велике Вухо чує те, чого не чують інші люди, він чує не лише дуже далеко, а й дуже близько",  заохотила спробувати почути, як звучить казка, Дзвінка Матіяш.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: