fbpx

У Франківську на вулиці Карпатській невдовзі відкриють новий спортивний майданчик. ФОТО

Суспільство 18:58, 15.09, 2016

В Івано-Франківську тривають роботи з облаштування ігрових спортивних майданчиків. На вул. Карпатській, 4-8, завершуєть зведення одного з таких об’єктів.

Це буде поліфункціональна секція відкритого доступу площею 560 кв. метрів зі штучним покриттям, огорожею та тренажерами, передає прес-служба МВК.

"Біля 11 та 3 школи триває робота над подібними спортивними спорудами. Також починаємо роботи на вул. Симоненка, розробляємо проект на вул. Вовчинецькій, 202-206, де зможуть займатись люди з особливими потребами. Ми розвиваємо громадську спортивну інфраструктуру в усьому місті, і таких майданчиків зараз в Івано-Франківську вже є кілька. Фактично в кожному мікрорайоні будемо мати таку спортивну зону. На Карпатській цей майданчик дуже важливий, адже сам район достатньо великий і до того ж тут мешкає багато студентів", – розповів міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Як зазначив начальник управління капітального будівництва Володимир Ковальчук, почали будівництво минулого року – встановили тренажери, поліуританове покриття та баскетбольні щити. Але закінчити роботи тоді не дозволяли погодні умови. Тому вже цього року об’єкт завершать і здадуть в експлуатацію. Штучне покриття з розміткою встановлено спеціально для ігрових видів спорту – баскетболу, волейболу та міні-футболу. Поліуретанова "підлога" витривала до різних температурних режимів, зручна в експлуатації та не потребує додаткового догляду чи обслуговування.

Міський голова додає, що наразі спортивна інфраструктура міста недостатньо розвинена. Проте міська влада активно працює у цьому напрямку, і майже кожен титульний список передбачає облаштування таких об’єктів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: