fbpx

У Франківську невідомі побили вікна у приймальні "Радикальної партії". ФОТО, ВІДЕО

Політика 10:26, 11.07, 2016

Минулої ночі невідомі особи кинули кілька каменів у вікна громадської приймальні народного депутата від "Радикальної парті Олега Ляшка" Ігоря Мосійчука на вулиці Вовчинецькій в Івано-Франківську.

В приймальні розташовано виборчий штаб кандидата в народні депутати по виборчому округу №85 від "Радикальної партії Олега Ляшка" Анжели Яроватої. На той момент в офісі знаходився юрист партії та довірена особа кандидата Юрій Жолоб.

Він одразу перетелефонував начальнику штабу, а той повідомив правоохоронців. 

"Переглядаючи декілька раз відео з камер спостереження, це навряд чи хулігани. Там було видно, що людина ховалась за деревом, підкрадалась і робила все, що бути максимально непомітною", – розповів КУРСу помічник нардепа Мосійчука Леонід Кулєш.

У секторі комунікації Нацполіції в Івано-Франківській області повідомили, що чоловік у капюшоні кинув каменем у вікно і втік. Наразі поліція проводить слідчі дії.

Народний депутат Ігор Мосійчук повідомив у Фейсбуці, що бере розслідування інциденту на особистий контроль.

"Цинічні бариги та їхні прихвостні застосовують силу щодо політичних опонентів. Сьогодні вночі скоєно напад на мою громадську приймальню народного депутата в Івано-Франківську, де розташовано виборчий штаб кандидата в народні депутати по виборчому округу #85 від Радикальної партії Ляшка Анжели Яроватої. Побито вікна, знищено агітаційну літературу… Офшорно-олігархічна влада понад усе боїться команду Радикальної партії Олега Ляшка і в своїй ненависті йде на кримінал. Беру розслідування цього нападу на особистий контроль і хочу попередити офшорних бандитів, що за все рано чи пізно доведеться відповідати",  написав Мосійчук.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: