fbpx

У Франківську обговорили перспективи будівництва сміттєпереробного заводу в області

Суспільство 11:33, 16.11, 2016

За участю заступника голови облдержадміністрації Ярослава Паранюка, народних депутатів України від Прикарпаття Анатолія Матвієнка та Михайла Довбенка, представників Державного спеціалізованого підприємства "Укрспецторг" відбулася нарада щодо будівництва на території області сміттєпереробного заводу.

Участь у заході також взяли керівники профільних департаментів ОДА, представники органів місцевого самоврядування, пише КУРС з посиланням на прес-службу Івано-Франківьської ОДА.
 

Під час наради присутні ознайомилися із презентацією лінії попередньої переробки відходів, розробленої хорватською компанією "Tehnix", та обговорили можливості і умови її запровадження в регіоні. Йшлося і про економічний ефект від функціонування заводу із переробки сміття.

Зазначимо, що компанія "Tehnix" є одним із провідних екопромислових підприємств, яке займається виробництвом машин і устаткування для захисту навколишнього середовища. Метою її діяльності є застосування нових технологій, з якими  можна досягти значних результатів у сфері управління відходами, створюючи нові джерела сировини, накопичуючи великий енергетичний потенціал.

Як повідомляв КУРС, вчора Івано-Франківщину відвідали представники канадської компанії, яка планує збудувати сміттєпереробний завод на Прикарпатті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: