fbpx

У Франківську офіційно представили нового керівника обласної поліції. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 13:07, 09.06, 2018

Начальником Головного управління Національної поліції в Івано-Фрранківській області призначено 40-річного полковника Володимира Голубоша.

Особовому складу Нацполіції Івано-Франківщини нового начальника представив глава Національної поліції України Сергій Князєв.

Також на представленні присутні міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, начальник обласного СБУ Петро Дідух, начальник управління ДСНС в Івано-Франківській області Володимир Чернецький, заступниця голови ОДА Марія Савка, заступник голови обласної ради Сергій Басараб та народні депутати Олександр Шевченко і Юрій Бабій.

Сергій Князєв зачитав наказ про призначення Володимира Голубоша на посаду начальника ГУ НП в Івано-Франківській області. 

Представники обласної влади і народні депутати привітали новопризначеного керівника зі вступом на посаду.

"Правопорядок і законність – головне у державі. Пан Шкутов, напевно, добре працював. Новому керівнику чим зможу – поможу  звертайтеся у будь-який момент, у межах моїх повноважень допоможу",  сказав Олександр Шевченко.

Слова новому керівнику обласної поліції Володимиру Голубошу не давали.

Одразу після представлення Сергій Князєв запросив членів президії та керівників ДСНС, митниці і прокурора у кабінет нового голови для наради.

Віктор Шкутов, який до сьогодні очолював Нацполіцію на Прикарпатті, переведений тимчасово у центральний апарат Нацполіції.

Як писав КУРС, до цього Володимир Голубош обіймав посаду заступника начальника Головного управління Нацполіції у Хмельницькій області і разом з тим керівника кримінальної поліції. 

З е-декларацією за 2017 рік Володимира Голубоша можна ознайомитися за посиланням>>>.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: