fbpx

У Франківську оголосили конкурс на посаду головного лікаря перинатального центру

Суспільство 10:23, 01.11, 2017

Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради оголошує про прийом документів на посаду директора комунального некомерційного підприємства "Івано-Франківський міський клінічний перинатальний центр" – робота на умовах контракту.

Відповідне розпорядження підписав міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Перелік документів, які мають бути подані кандидатом на посаду керівника:

– заява на ім’я міського голови про розгляд відповідної особи як кандидата на посаду керівника за підписом самого кандидата;

– фотокартка (4*6 см) 1 шт. кандидата на посаду керівника;

– особовий листок з обліку кадрів кандидата на посаду керівника;

– копія диплома про вищу освіту кандидата на посаду керівника;

– копія паспорта кандидата на посаду керівника;

– копія трудової книжки;

– копії документів, що підтверджують відповідність кандидата на посаду керівника кваліфікаційним вимогам до посади (сертифікати, посвідчення про присвоєння кваліфікаційних категорій, тощо).

Кваліфікаційні вимоги до претендента на посаду головного лікаря:

– повна вища освіта (спеціаліст, магістр) за напрямом підготовки "Медицина", спеціальністю "Лікувальна справа";

– проходження інтернатури за однією зі спеціальностей медичного профілю з наступною спеціалізацією / стажуванням за спеціальністю "Організація і управління охороною здоров’я";

– рівень кваліфікації – вища або перша категорія;

– підвищення кваліфікації (курси удосконалення, стажування, передатестаційні цикли тощо);

– наявність сертифіката лікаря-спеціаліста та посвідчення про присвоєння (підтвердження) кваліфікаційної категорії з цієї спеціальності;

– стаж роботи за фахом не менше 7-10 років.

Документи приймаються до 2 листопада 2017 року за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 21, кабінет 320, відділ кадрів міської ради.

Нагадаємо, 18 липня Івано-Франківська міська рада підтримала пропозицію міського голови "Про припинення діяльності Івано-Франківського міського клінічного пологового будинку шляхом його перетворення в комунальне некомерційне підприємство "Івано-Франківський міський клінічний перинатальний центр".

Тоді головний лікар міського перинатального центру Михайло Прудніков заявив, що критичне ставлення міського голови до роботи перинатального центру має просте пояснення: Руслан Марцінків хоче призначити на посаду керівника свого кума, нинішнього заступника головного лікаря, колишнього депутата міськради від "Свободи" Сергія Стефанка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: