fbpx

У Франківську затримали чоловіка, який хотів у гіпермаркеті розрахуватися грошима із позначкою "хабар". ВІДЕО

Суспільство 17:28, 07.02, 2018

В Івано-Франківську чоловік хотів розрахуватися купюрою із позначкою "хабар". Свідком цього інциденту став фотограф Богдан Досюк.

На своїй сторінці у Фейсбуці він написав, що інцидент трапився в гіпермаркеті “Епіцентр”. Охорона не віддала помічені гроші покупцю та викликала поліцію.

Речник ГУ Нацполіції в області Мирослава Белдик інформацію підтвердила.

У коментарі телеканалу Прямий Белдик розповіла, що вчора надійшло повідомлення з гіпермаркету про те, що один із покупців намагався розрахуватися купюрою. Вона є дійсна, але при застосуванні ультрафіолетового променю просвічувався напис “хабар”.

На місце події прибули працівники слідчо-оперативної групи та поспілкувалися з чоловіком.

“Ці гроші він отримав від свого товариша, який попросив його купити господарський товар. Поліцейські поспілкувалися з обома чоловіками, з’ясувалося, що той зняв гроші у банкоматі і передав товаришеві, не відаючи про те, що на грошах є якісь помітки”, – розповіла Мирослава Белдик.

Правоохоронці наразі не вбачають у цих діях кримінального правопорушення. Обидва чоловіки є законослухняні. Їм рекомендували звернутися до банку і поміняти банкноту, яка вважається пошкодженою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: