fbpx

У Франківську організували аукціон зустрічей і вмінь, аби зібрати кошти на облаштування студентського простору

Суспільство 07:03, 04.12, 2017

"Аукціон зустрічей та вмінь" організувала громадська організація Фундація Регіональних Ініціатив. Отримані від продажу лотів кошти підуть на облаштування студентського коворкінгу "Параграф".

Лотами на аукціоні представлені зустрічі з різними відомими людьми нашого міста. Його мета –збір коштів на студентський коворкінг "Параграф».

""Параграф" – це місце для активної молоді, де вона матиме можливість спілкуватися, обмінюватися ідеями та допомагати один одному. Там проводитимуться різноманітні тренінги, заходи і вечори, а також буде створений комфортний простір для розвитку своїх здібностей і навичок. Ми хочемо максимально привернути увагу громадськості до цього проекту, адже він допоміг би розвиватися молоді Франківська", – йдеться у повідомленні організаторів.

Лотами вже стали музиканти Тарас Квітик, Андрій Маврик, Олександр Іванчук, фотограф Мар’яна Сурмачевська, поет Олександр Букатюк начальник департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради Денис Рудницький, координатор проекту "Молодь і влада" Роман Труба, журналісти Вікторія Дубінець, Оля Гриців, актори Сергій Лазановський, Орест Пастух, Ігор Захарук, блогер Дмитро Крупка, кандидат економічних наук і громадський діяч Андрій Шпак, ІТ-спеціаліст Ігор Романчук, інспектор патрульної поліції і  неодноразовий переможець всеукраїнських турнірів з тайського боксу Людмила Пилипчук, професійна тенісистка, переможниця Кубку України з тенісу Вікторія Гоголь.

Аукціон також підтримали небайдужі студенти, громадські активісти.

Придбати зустріч з цими та іншими людьми можна на аукціоні, який проводиться у мережі Фейсбук

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: