fbpx

У Франківську патрульні на вокзалі ловили пішоходів-порушників. ФОТО. ВІДЕО

Суспільство 14:07, 16.11, 2017

Сьогодні, 16 листопада, патрульна поліція Івано-Франківська провела профілактичні заходи з пішоходами, які хаотично перетинають проїжджу частину Привокзальної площі.

Захід відбувся в рамках акції "Тиждень безпеки дорожнього руху". Патрульні пояснювали порушникам, що така поведінка створює аварійні ситуації та загрожує їхньому життю.

Незважаючи на те, що довкола було чимало поліцейських, пішоходи таки намагались перебігти дорогу. Деякі при цьому дивились у телефон або вели малолітніх дітей.

Таксисти, в яких на Привокзальній стоянка, розповіли, що такі пішоходи тут створюють серйозну небезпеку, але побоюються, щоб на Привокзальній не встановили ще один пішохідний перехід.

Нагадаємо, від початку року в Івано-Франківську зареєстровано 96 ДТП, в яких автомобілі збили пішоходів. Загинули 5 людей. 

"Ми хочемо повідомити пішоходам, що це аварійно небезпечна ділянка дороги. Але, як ми бачимо, люди просто біжать на патрульних, які стоять в жилетках. Це таке нахабне недотримання Правил дорожнього руху, що бракує слів…"  сказав прес-секретар патрульної поліції Івано-Франківська Микола Гурак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: