fbpx

У Франківську патрульні поліцейські зустрілися з іноземними студентами-першокурсниками. ФОТО

Суспільство 16:24, 21.12, 2016

Іноземні студенти-першокурсники, що навчаються та проживають у Івано-Франківську, зустрілися із представниками патрульної поліції, юристами громадської організації "Знати право" та місцевими активістами, в тому числі американським волонтером Міжнародної організації "Корпус Миру" Кайлом Логаном.

Захід почався із перегляду та обговорення документальної стрічки про права людини "Тягар доказів" режисера Стефана Кессіссоглу, що є частиною спеціальної програми "Спалахи громадянської активності", що ініційовано у Франківську Молодіжною організацією "СТАН" в рамках ХІІІ Міжнародного мандрівного фестивалю документального кіно #DocudaysUA 2016.

Згодом хлопці та дівчата мали нагоду поспілкуватися із запрошеними експертами-правозахисниками та отримати відповіді на хвилюючі питання щодо своїх прав та обов'язків в Україні.

Захід "Місто відповідей" організовано Молодіжною організацією "СТАН" спільно з Управлінням патрульної поліції в Івано-Франківську в рамках програми "ПОЛіС" при підтримці Міжнародної організації IREX.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: