fbpx

У Франківську патрульні за годину викрили двох псевдоінвалідів. ВІДЕО

Суспільство 09:48, 13.10, 2016

Поліцейські з Івано-Франківська допомогли безногому інваліду знову ходити. Насправді чоловік просто прикидався калікою, щоб виманювати гроші у жалісливих перехожих. А коли побачив копів – пустився навтьоки.

"Мене обікрали, я не можу в Чернівці добратися". 

Таку жалісливу історію розповідає Микола, мовляв, немає обох рук, а грошей на дорогу не вистачає. Люди чоловіка шкодують. І не скупляться.  Але копи, які спостерігали за чоловіком, не вірять йому, і диво-зцілення стається на очах десятків містян, йдеться у сюжеті События

Микола справді з Чернівців, там дружина і двоє дітей, а в Івано-Франківську заробляє жебрацтвом і про іншу роботу не думає.

Каже, що у Франківську люди добрі, грошей кидають багато. Заробіток у день 1000 гривень.

Але затримати чоловіка поліцейські не можуть, немає такого закону. А ось публічне викриття, відзначають копи, на якийсь час відлякує шахраїв.

На залізничному вокзалі патрульні спіймали ще одного жебрака.

Микола просив у пасажирів милостиню нібито для тяжкохворої дворічної племінниці. В руках – виписка з історії хвороби. Але там вказано діагноз звичайної застуди і те, що дівчинці потріне загартовування.

Ще одного жебрака знайшили біля кафедрального собору. На перший погляд здається, що у цього чоловіка немає ніг. Але побачивши камеру, "інвалід" піднімається і йде.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: