fbpx

У Франківську "Пежо" розбило автомобіль поліції – троє патрульних травмовані. ОНОВЛЕНО

Суспільство 09:10, 12.09, 2018

ДТП сталася на перехресті Целевича – Галицька у Франківську. Екіпаж патрульної поліції стояв на світлофорі.

Водій автомобіля Пежо 1969 р. н. не дотримався дистанції та на швидкості в'їхав у службовий автомобіль. Той зпинився на червоний сигнал світлофора. 

Внаслідок ДТП троє патрульних були травмовані, водій "Пежо" травм не отримав, повідомляє поліція.

Поліцейські отримали тілесні ушкодження у вигляді черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, забоїв поперекового та шийного відділів хребта та після надання їм медичної допомоги від госпіталізації відмовилися.

1

Водій мав візуальні ознаки сильного алкогольного сп'яніння. Перед посадкою у службовий автомобіль, будучи в кайданках, бився головою до стійки службового автомобіля, при цьому кричав, що його б'є поліція.

У медзакладі від проходження огляду на стан сп'яніння водій відмовився.

Коли його привезли на місце ДТП, він заявив, що працівники поліції вкрали з його машини гроші, документи і банківські картки.

Як повідомляє сектор комунікації обласної поліції, за допущене адміністративне правопорушення стосовно водія складено протокол за ст.130 КУпАП.

Крім того, за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, передбаченого ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України, розпочато досудове слідство.

Таке порушення карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Службовий автомобіль поліції внаслідок зіткнення отримав технічні пошкодження.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: