fbpx

У Франківську під час бійки патрульні затримали учасника АТО зі зброєю. ФОТО

Суспільство 09:20, 30.01, 2017

Увечері 28 січня на перехресті вулиць Довга-Тичини екіпаж патрульних поліцейських побачив масову бійку. Поліціанти припинили конфлікт і почали з'ясовувати його причину.

Про це повідомляє патрульна поліція на своїй сторінці у Фейсбук.

Як виявилося, учасниками бійки було близько 15 осіб – один учасник АТО, а всі решта – неповнолітні хлопці. Один із них, 2002 року народження, отримав перелом носа та виличної кістки, йому викликали карету швидкої допомоги, хлопця шпиталізували.

Тілесні ушкодження неповнолітньому наніс учасник АТО – він розповів, що компанія неповнолітніх образила його сина і він прийшов на "профілактичну бесіду". Проте при поверхневій перевірці патрульні виявили у чоловіка пістолет травматичної дії, дозволу на який учасник АТО при собі не мав.

Згодом дружина затриманого принесла дозвіл на зброю, проте виявилося, що у револьвері не гумові кулі, як написано в документах, а зі зміненою конструкцією. Крім того, чоловік був одягнутий у бронежилет.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Тепер уродженцю Тисменицького району, який мешкає в Івано-Франківьску, загрожує кримінальна відповідальність за незаконне виготовлення бойових припасів та умисне завдання тілесних ушкоджень. Триває слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: