fbpx

У Франківську підприємці ігнорують рішення виконавчого комітету про вигляд вивісок. ВІДЕО

Суспільство 10:29, 10.01, 2018

Близько тридцяти вивісок іноземною мовою нарахували громадські активісти лише на Галицькій вулиці. В мерії обурені такою ситуацією із зовнішньою рекламою в середмісті.

Чиновники кажуть, деякі підприємці ігнорують рішення виконавчого комітету про належний вигляд вивісок. А також висловили своє невдоволення щодо процедури їхнього погодження. Вони переконані, в місті повинен діяти чіткий механізм затвердженя рекламних об’єктів, йдеться в сюжеті ТРК "Вежа".

Всі вивіски в місті погоджує Департамент містобудування і архітектури. Відповідні документи потрібно подати виключно через віділення ЦНАПу. Тут, окрім консультацій щодо цієї послуги, суб’єкти господарювання можуть самостойно вивчити інформацію.

Виконокомівці стверджують, процедура затвердження вивіски максимально спрощена. Однак підприємці не бажають дотримуватися встановлених правил.

У профільному Департаменті також обурені численними і безпідставними походами мешканців до їхньої установи. Адже це відволікає їхнії фахівців від основної роботи. Упродовж року галузевим Департаментом опрацьовано понад дві сотні паспортів вивісок.

У міському ЦНАПі надають понад дві сотні адмінпослуг. На доручення міського голови у Центрі додаково працюватиме фахівець з питань архітектури та містобудування.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: