fbpx

У Франківську після капремонту відкрили вулицю Кармелюка

Суспільство 21:17, 05.01, 2017

До кінця 2016 року вдалось закінчити ремонт вул. Кармелюка. З державного бюджету на ремонт цієї дороги виділили близько 3 млн грн.

Загалом на ремонт доріг з держбюджету до Івано-Франківська надійшло у 2016 році понад 26 млн грн, інформує прес-служба МВК.

"Спільними зусиллями з народними депутатами від Прикарпаття нам вдається капітально ремонтувати найпроблемніші дороги в Івано-Франківську. Головне, що інфраструктура обласного центру стає кращою. Невдовзі, думаю, нам вдасться пустити громадський транспорт вулицею Кармелюка, таким чином цей район "оживе". Окрім того, плануємо продовжити ремонт бічних вулиць. Сподіваюсь, що цього року нардепи від Прикарпаття виявлятимуть ще більше ініціативності щодо фінансування стратегічно важливих вулиць Івано-Франківська", – зазначив міський голова Руслан Марцінків.

Вулицю Кармелюка ремонтувала компанія "ПБС", близька до нардепа Олександра Шевченка. Компанія володіє передовими технологіями дорожніх робіт. Розпочали ремонт восени, як тільки отримали кошти з держбюджету. Почали з каналізації і проклали 300 м колектора. Укріпили його, заливши повністю бетоном. Після цього уклали цементно-піщану суміш та 2 шари асфальтобетону. Вулиця має загальну довжину близько 670 м, а загальна площа асфальтування  2500 м кв. Завершили ремонт вулиці брукуванням тротуарів по обидві сторони з новою бордюрною лінією, змонтували нові решітки для зливу каналізації. Як результат – мешканці Івано-Франківська отримали ще одну повністю відремонтовану вулицю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: