fbpx

У Франківську показали перспективи ІТ-технологій у “Новій українській школі”. ВІДЕО

Суспільство 09:26, 08.02, 2019

Навчання – за допомогою ІТ- технологій. В Івано-Франківську українські та міжнародні компанії презентували сучасні інформаційно-комунікативні технології. Вони покликані підвищити рівень знань та розширити світогляд школярів і студентів.

Гра з користю. “Нова школа” покликана дати своїм вихованцям максимум практичних навичок. Відтак педагогам пропонується на уроках використовувати конструктор “лего”. Фахівці стверджують, це розвиватиме у дітей моторику рук та логічне мислення, йдеться у сюжеті ТРК “Вежа”.

Він має руки, ноги та вміє говорити. Унікальний робот теж завітав на педагогічну конференцію. Як стверджують його розробники, такі проекти мотивують шкільне юнацтво до точних наук.

А от вихованці Івано-Франківського ПТУ № 1 запропонували делегатам конференції переглянути модельні експонати. Одяг з національними орнаментами спроектований за допомогою комп’ютерних програм.

У науково-практичній конференції взяли участь понад півтисячі представників освіти та науки з різних регіонів усієї України. Виставка новітніх технологій в освіті триватиме упродовж 2 днів.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: