fbpx

У Франківську поліція роз'яснила студентам-іноземцям, що не можна розбещувати неповнолітніх

Суспільство 17:43, 23.12, 2015

За ініціативою працівників поліції проведено зустріч зі студентами-іноземцями, в ході якої їм роз'яснено вимоги кримінального та адміністративного законодавства України, а також відповідальність у разі його порушення.

Працівники молодіжної превенції Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області довели інформацію щодо неприпустимості вчинення кримінальних правопорушень стосовно неповнолітніх, зокрема скоєних на сексуальному ґрунті, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Нагадаємо, вчора у мережі інтернет з'явилися повідомлення про розбещення студентами-іноземцями неповнолітньої франківчанки. У поліції пояснили, що розбещена студентами-іноземцями неповнолітня франківчанка неодноразово втікала з дому і вступала в статеві стосунки добровільно.

Керівник відділу молодіжної превенції Алла Бойчук акцентувала увагу на неприпустимості вчинення таких дій, оскільки, окрім морального боку, передбачена сувора відповідальність.

До обговорення цієї теми долучилися представники навчального закладу, які нагадали студентам-іноземцям про умови навчання та перебування на території України. Правоохоронці запланували проводити такі зустрічі систематично.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: