fbpx

У Франківську поліція та військові навчали школярів, як поводитись зі зброєю. ФОТО

Суспільство 22:34, 09.03, 2017

Працівники поліції роти особливого призначення ГУНП в області зустрілися з учнями Івано-Франківського природничо-математичного ліцею, продемонстрували зразки зброї та ознайомили дітей з азами військової справи.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в області.

Такі заходи організовано та проводяться в Івано-Франківську спільно з представниками ГО "Обласна спілка учасників АТО", працівників поліції та освітян. Під час уроку дітям продемонстрували зразки зброї, розповіли про її будову, принцип дії тощо.

Бійці АТО та працівники поліції роти особливого призначення привезли з собою зброю – автомати, пістолети, рушниці, спецзасоби, спорядження: шоломи, бронежилети та ін. На цікаві та пізнавальні уроки діти приходять з великим бажанням: уважно слухають, деякі спробували себе у розборці та зборці автомата, приміряли броню і шоломи.

Загалом такі зустрічі заплановано у кожному навчальному закладі міста відповідно до графіка з метою вивчення матеріальної частини та техніко-технічних характеристик сучасного озброєння, що загалом підвищує рівень обізнаності школярів у військовій справі та сприяє патріотичному вихованню учнівської молоді.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: