fbpx

У Франківську понад півсотні новобранців поліції склали присягу. ФОТО

Суспільство 15:14, 10.11, 2017

У Головному управлінні Національної поліції України в Івано-Франківській області нове поповнення офіцерів поліції склали урочисту Присягу на вірність українському народові.

52 правоохоронці (дільничні офіцери поліції, інспектори, поліцейські секторів реагування патрульної поліції та поліцейські інших служб ГУНП в області), які успішно пройшли конкурсний відбір у прикарпатську поліцію, а також чотиримісячні курси навчання в Житомирському навчальному центрі підготовки поліцейських, в Національній академії внутрішніх справ м. Київ та на базі Факультету № 3 (м. Івано-Франківськ) НАВС і довели, що готові до виконання службових обов’язків в поліції, сьогодні урочисто заприсягнули на вірність українському народові, інформує СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Урочистості розпочалися з виконання гімну України.
 
Новопризначених правоохоронців привітав т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області полковник поліції Ігор Бабюк:
 
"Від імені керівництва прикарпатської поліції я висловлюю вам щиру подяку за ваш вибір. В кожного працівника поліції день прийняття Присяги – найбільш урочисте і пам'ятне свято. Символічно, що нинішня дата збіглася із колишнім Днем міліції, яку відзначали наші ветерани, знаходить своє продовження у наступному поколінні правоохоронців. Адже в основному серед новобранців  сини та доньки працівників, котрі вирішили продовжити родинну династію правоохоронців. Пам’ятайте, що на вас покладено почесний обов’язок захищати людей, забезпечувати правопорядок у державі. Батьківщина довіряє вам. Тож бажаю вам виправдати довіру людей і пронести горде ім’я правоохоронця до кінця служби".

З привітальним словам до молодого поповнення звернувся і заступник начальника ГУНП в області Василь Кіцелюк:

"Вітаю вас із визначною подією у вашому житті – складанням Присяги із виконання величної місії – служити людям та державі! Я щиро бажаю всім професійної удачі, щоб ви з гордістю цей день запам'ятали та з гідністю виконували свої службові обов’язки. Основне ваше завдання – це дотримання дисципліни і законності у своїй діяльності. Тож будьте певними, що за свою відвагу отримаєте як людську вдячність, так і Божу ласку".

Поліцейські у свою чергу розповіли, що з нетерпінням чекали цього дня  прийняття Присяги, щоб поповнити ряди вартових правопорядку.

"У мене дійсно з дитинства була мрія пов’язати своє життя з правоохоронними органами, і коли почув про набір, не вагаючись подав заявку і дуже пишаюся, що пройшов відбірні випробування. Зараз скоріше вже хочу почати працювати",  наголосив дільничний офіцер поліції Ярослав Чемсак.

Наприкінці урочистостей за звичаєм поліцейських благословили священики на добру службу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: