fbpx

У Франківську правоохоронці провели навчальну евакуацію школярів. ФОТО

Суспільство 17:05, 18.04, 2016

Сьогодні правоохоронці провели навчальну евакуацію, пошук та знешкодження умовного вибухового пристрою у ЗОШ №2 в Івано-Франківську.

Для перевірки готовності силовиків до швидкого та професійного реагування на загрози терористичного характеру організатори (СБУ, ГУНП та ДСНС в області) максимально наблизили учбове завдання до реальних умов, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

За сценарієм навчальної ситуації, на спецлінію 102 надійшло повідомлення про замінування в холі адмінбудівлі. Після цього було проведено оперативну евакуацію учнів, вчителів та працівників з приміщення, а відтак працівники поліції взялися до пошуків вибухівки.

Кінологи зі службовими собаками та вибухотехніки ретельно обстежили приміщення, виявили та умовно знешкодили "вибуховий пристрій".

Після завершення навчальних заходів поліцейські-вибухотехніки проінструктували учнів про алгоритм дій під час виявлення вибухонебезпечних предметів, кінологи наочно продемонстрували роботу підопічних собак із розшуку вибухівки, а працівники сектору молодіжної превенції провели ознайомчі лекції з учнями, а також продемонстрували їм документальний фільм про наркоманію.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: