fbpx

В Івано-Франківську презентували книгу про загиблих бійців у зоні війни

Культура 22:08, 10.02, 2016

В Івано-франківській обласній науковій бібліотеці організували вечір-реквієм "Горять свічки на серці України". Захід був присвячений пам'яті загиблих під час боїв у зоні АТО та Революції Гідності.

Вечір пам'яті організувала Івано-Франківська обласна організація Національної спілки журналістів України (НСЖУ). Відкрив його військовий капелан "Залізняк"  отець Микола Мединський. Він прочитав молитву за загиблих в зоні АТО і за добру долю України.

Керівник обласного відділу пошуково-видавничого агентства "Книга пам’яті України" Ганна Шекеряк презентувала книгу "Горять свічки на серці України". У ній зібрали історії життя загиблих під час воєнних дій на Донбасі.

Також були представлені книги "Герої стрілецького чину", "Герої Революції Гідності", "Від січових стрільців до Революції Гідності", пише Репортер.

Серед гостей були родичі згиблих героїв, які з жалем і болем розповідали про покійних синів. До присутніх, зокрема, звернулася мати 21-річного Василя Білика, який загинув 27 липня 2014 року в бою за місто Щастя Луганської області.

"Мій син був звичайним розбишакою, який приносив всім клопоти та проблеми, а зараз ми ним пишаємося, – каже жінка.  Він залишив гідний слід після себе і став прикладом для наслідування".

Вечір супроводжував хор НСЖУ "Медіа-нота".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: