fbpx

У Франківську презентували нові відеоісторії від Ukrainer з експедицій Галичиною. ФОТО

Культура 18:39, 13.02, 2019

Вчора, 12 лютого, на Промприладі відбулась презентація відеоісторій від проекту Ukrainer, які змонтували учасники школи "Школа монтажу Ukrainer".

Школа тривала 5 днів на базі освітнього простору Multimedia lab у Промприладі, пише КУРС. Учасники школи вивчали сценарну майстерність, роботу зі звуком, монтажем та кольорокорекцією у відео.

Учасниками школи стали 9 людей, серед них тільки троє франківців. Умовою були базові знання з монтажу. Кожен з учасників змонтував одну із відеоісторій Ukrainer та презентував її в конференц-залі Промприладу.

Організаторами майстер-класу виступили Микола Носок, режисер проекту та відеограф у Ukrainer, Люда Кучер, яка займалась огранізацією групи, Каріна Пілюгіна, яка займалася сценарною майстерністю, та Павло Пашко, звукорежисер та відеограф.

"Ми намагалися розказати, як ми робимо відео, людям, яким це може бути цікаво. Наша робота була дуже інтенсивною, говорили про кіно, дивилися кіно. І дуже багато говорили про монтаж, про звук, про написання сценарію. І, безумовно, практикувалися. Кожен з учасників представить і трішки розкаже про історію, яку він монтував, про свого героя", – розповів режисер проекту Микола Носок, пише ТФ.

Фото: Марко Сосяк.

.Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: