fbpx

У Франківську проведуть благодійну фотовиставку для дітей-сиріт

Суспільство 18:44, 29.04, 2019

30 квітня та 1, 4, 5 травня на стометрівці та біля Катедрального собору Святого Воскресіння вже вдруге відбудеться благодійна виставка за підтримки відомого франківського фотографа Яни Бублик. На світлинах будуть зображені випускники-сироти Печеніжинської, Рогатинської, Перегінської шкіл-інтернатів, які вже невдовзі переступають поріг навчального закладу та потребують нашої підтримки.

Під час заходу всі охочі зможуть скласти свої пожертви безпосередньо у скриньки мальтійських волонтерів, а також у офісі Мальтійської Служби Допомоги за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Лесі Українки, 1 (навпроти Катедрального собору) або ж на Картку Приватбанку 5169330508143705 чи розрахунковий рахунок в Приватбанку 26003052517914, МФО 336677. Отримувач: БО Мальтійська Служба Допомоги. Призначення: благодійна пожертва. Акція "Валіза в майбутнє". Без ПДВ.

Як писав КУРС, цьогоріч волонтери допомагають випускникам Печеніжинської, Рогатинської та Перегінської шкіл-інтернатів.

За вилучені кошти Мальтійська Служба Допомоги підготує для випускників "валізи у майбутнє". Така валіза міститиме в собі: постіль, рушники, спальник, посуд, сковорідку, міні-праска та чайник, предмети особистої гігієни – ті речі, якими ми власне користуємось щодня. Організація планує доставити подарунки до шкіл-інтернатів 24 травня, безпосередньо на Свято останнього дзвоника, щоб вже від наступного дня випускники хоч трішки, але були спокійніші про своє завтра.

Щиро сподіваємось на вашу небайдужість та підтримку, щиро дякуємо за минулорічну віддачу, щиро віримо, що можемо здійснити чиїсь маленькі, але мрії.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: