fbpx

У Франківську проведуть благодійний вечір та аукціон на підтримку "Дому Сірка". ФОТО

Суспільство 15:09, 22.01, 2019

Благодійний вечір відбудеться 30 січня в ресторані “Надія”. Мета – зібрати кошти на будівництво 10 нових вольєрів та укріплення старих.

Про це йшлося сьогодні на прес-конференції. 

У програмі вечора – благодійний аукціон з цікавими лотами. Зокрема, вже зараз у холі готелю виставили картини, які продаватимуть на аукціоні, інформує "Галка".

За словами генеральної директорки готелю Маргарити Бойко, наразі для аукціону зібрані більш ніж 30 лотів.

"У готелі "Надія" вже традиційно проходить благодійний вечір, спрямований на збір коштів для "Дому Сірка". Вже зібрали більш як 30 лотів: cвої картини представили такі відомі художники як Роман Бончук та Володимир Прокопишин. Прості мешканці теж приносять свої витвори, хтось ночами малює, хтось вишиває. Я також представила свої роботи. Малюю з дитинства, мої картини несуть позитивну енергетику в оселю. Одна з представлених картин називається "Танець золотих риб", інша "Благодать". Вірю, що вони принесуть позитив і мир власникам", – каже Маргарита Бойко.

Вона додає, що цей аукціон – неймовірно потрібна справа, адже кожен франківець може допомогти тваринам.

"Думаю, що любов до тварин – це одна з тих зернин, яку сіють батьки у своїх дітях".

Керівниця "Дому Сірка" Наталія Когут каже, цьогорічний аукціон влаштовують тому, що дуже потрібні вольєри, адже собак багато, а їх немає де розмістити. Старі вольєри вже практично зруйновані.

"Потрібно близько 25 тисяч гривень на встановлення двох вольєрів. Наразі близько 60 тисяч гривень – борги за лікування собак. Проте їжею вони забезпечені. На благодійному аукціоні сподіваємось зібрати 200 тисяч гривень. Хочемо на території "Дому Сірка" викласти бруківку або інше покриття, бо відвідати тварин приїжджають діти. Плануємо створити їм хороші умови для того, аби вони банально не замастились, коли приходять", – розповідає Наталія Когут.

Придбати квитки на благодійний вечір можна в ресторані "Надія", вул. Незалежності, 40. Вартість запрошення – 200 гривень.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: