fbpx

У Франківську провели благодійний майстер-клас з пол-денсу та повітряної акробатики. ФОТО

Стиль життя 20:08, 05.03, 2018

У неділю, 4 березня, у студії Caramel Pole Dance Frankivsk відбувся благодійний майстер-клас, на якому зібрали кошти на лікування Маркіяна Недоступа.

Вісім тренерів провели занятя з пол-денсу на пілоні, повітряної акробатики на полотнах та на кільцях. Участь у них взяли 55 дорослих та дітей. Вдалося зібрати 4375 гривень.

Маркіяну Недоступу з Івано-Франківська на днях виповнюється дев'ять років. Йому діагностували гострий лейкоз (рак крові).

Як розповіла КУРСу хресна мама та родичка хлопчика Тетяна Муравйова, симптоми хвороби почали з'являтися на початку лютого цього року – в дитини зранку нізвідки почали з'являтися синці. Коли одного ранку у нього на тілі виступила гематома, батьки одразу ж звернулися до лікаря. Діагноз виявився невтішний, але рідні твердо налаштовані на успішне лікування.

Маркіян вже почав проходити перший курс хіміотерапії в Івано-Франківську.

"Лікування він проходить в Івано-Франківську. Воно має кілька етапів, і залежно від того, який ефект воно матиме, ми будемо подальше лікування планувати. Якщо в нас будуть ідеальні аналізи (ми про це мріємо), то швидше за все ми залишимось лікуватися в Україні. Ми довіряємо нашим лікарям, адже протоколи всі уніфіковані і ми віримо в нашу медицину, – розповіла Тетяна Муравйова. – Рішення прийматимемо лише після отримання результатів аналізів. Наразі довготривалого прогнозу ми не маємо. Все залежить від коротких етапів". 

У будь-якому разі, лікування дуже дороговартісне.

Маркіян музикант та композитор, грає на фортепіано, пише пісні та складає музику. Обожнює танцювати та захоплюється брейк-дансом.У хлопця найбільша мрія – бути артистом, виступати на сценах України та Європи.

У соцмережі створили групу для допомоги дитині.  

Реквізити для допомоги: 

ПриватБанк: 5457 0822 8196 9696 (Недоступ Христина Ігорівна)

Контактні номери:
Олексій (батько дитини) +38 095 275 17 10
Христина (мама дитини) +38 050 386 25 12

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: