fbpx

У Франківську пройде фестиваль польського кіно, покажуть 20 фільмів

Культура 08:59, 04.11, 2015

Генеральне Консульство Республіки Польща у Львові разом з Центром польської культури та європейського діалогу в Івано-Франківську в період з 7 по 15 листопада організовують четвертий Перегляд сучасного польського кіно "Під Високим Замком" Івано-Франківськ 2015.

З цієї нагоди організатори привезуть до Івано-Франківська понад 20 польських фільмів з українськими субтитрами. Кінострічка "Хімія" – зворушлива історія кохання – відкриє фестиваль. 

В програмі показу також такі фільми: "Боги" – драми та успіхи польських кардіохірургів на шляху до першої успішної трансплантації серця, "Body/Тіло" – польський кандидат на Оскара, нагороджений Срібним ведмедем на Міжнародному кінофестивалі в Берліні, "Місто 44" – військова драма про Варшавське повстання, "CarteBlanche" – унікальна історія вчителя, звабливий детектив "Зерно правди" та "Реверс" – чорно-біла комедія про силу жіночої натури, а також інші.

Квитки на сеанси – 20 гривень, деякі перегляди безкоштовні. 

Перегляд супроводжує низка культурних подій, пов’язаних з тематикою кіно та таких, що популяризують кінематограф.

Під час трьох попередніх переглядів шанувальники кіно в Івано-Франківську змогли подивитися більше 60 польських стрічок, переважна більшість з яких вийшла на екрани у 2010-2014 рр.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: