fbpx

У Франківську п'яна матір загубила немовля. ФОТО

Суспільство 18:38, 31.08, 2018

Ювенальні полісмени врятували немовля, яке п'яна матір залишила напризволяще просто у чужому дворі.

Нетвереза жінка спочатку перекинула візочок з маленькою дитиною, а потім й взагалі втекла у невідомому напрямку. Про це полісменів повідомили небайдужі очевидці.

Вони спочатку намагалися допомогти молодій жінці, але вона у відповідь проявляла агресію, лаялася, а відтак просто залишила візочок з дитиною посеред двору.  

Працівники ювенальної превенції негайно виїхали за вказаною адресою і вже невдовзі з’ясували, що матір’ю малятка є 21-річна жінка, яка винаймає житло в одному з сусідніх будинків. Дитину полісмени відвезли у лікарню.

Мешканка Івано-Франківська, яка має ще одну 3-річну дитину, не вперше потрапляє в поле зору поліції за неналежне виконання батьківських обов’язків. Крім того, цьогоріч її вже притягували до адмінвідповідальності.

На момент візиту правоохоронців ця захмеліла "матуся" не здатна була навіть пояснити, де її малесенька дитина. Про цю подію буде повідомлено службу у справах дітей, і надалі прийматиметься рішення щодо подальшого проживання малолітньої дитини у цій сім’ї.

Варто зазначити, що старший хлопчик зараз мешкає з родичами свого батька, який офіційно не одружений з матір’ю дитини.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: