fbpx

У Франківську п'яні молодики побили пенсіонера, який зробив їм зауваження у кафе

Суспільство 14:34, 17.05, 2016

Днями на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації в одному з кафе, що в Івано-Франківську.

Правоохоронці за лічені хвилини прибули на місце події, де, як виявилося, двоє п’яних молодиків поводилися вельми агресивно, чим згодом спровокували бійку, побивши чоловіка, який намагався їх заспокоїти, пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Виявилось, що двоє товаришів засиділись у кафе. Добряче захмелілі хлопці вирішили розважитись – вони почали чіплятись до інших відвідувачів та ображати тих. На зауваження та прохання працівників закладу молодики не реагували, а на погрозу персоналу викликати поліцію відповіли агресивно. 62-річний чоловік, який сидів поряд за сусіднім столиком, зробив хлопцям зауваження, яке вельми не сподобалось молодикам, і хлопці пустили в хід кулаки.

Чоловіків було затримано. Заспокоївши, правоохоронці передали їх слідчо-оперативній групі Івано-Франківського міського відділу поліції, яку викликали на місце події.

Для подальшого з’ясування обставин, встановлення осіб затриманих та прийняття процесуального рішення чоловіків було доставлено до місцевого відділку поліції.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: