fbpx

У Франківську розпочали вервицю за знайдення роботи і благословіння праці

Суспільство 15:05, 13.09, 2016

З учорашнього дня в Івано-Франківську у відпустовому місці Матері Божої Ласкавої Станиславівської у храмі Св. Івана Хрестителя на вулиці Микитинецькій розпочалася дев'ятиденна вервиця за роботу.

Щодня о 18.30 у храмі проходитиме спеціальна молитва вервиці за знайдення роботи і благословіння праці, повідомив настоятель Відпустового Місця отець Володимир Вінтонів. 

Він нагадав, що Чудотворній Іконі Матері Божої Ласкавої Станиславівської, яка знаходиться у храмі Св. Івана Хрестителя, папа Франциск надав Привілей Повного Відпусту.

Читайте: У храмі Йоанна Хрестителя у Франківську є ікона, якій Папа Римський надав силу повного відпусту гріхів. ВІДЕО

Також у церкві, відзначив отець Вінтонів, знаходиться ще одна унікальна реліквія – мощі св. Хосемарії Ескріви, який по смерті прославився чудами благословіння праці. Тому багато людей, які переступають поріг святині, отримують саме таке унікальне благословіння.

"Окрім подвижницького життя, св. Хосемарія прославився великою набожністю до Пресвятої Діви Марії і глибокими богословськими працями на тему покликання мирян, тому св. Папа Іван-Павло ІІ, окрім визнання святости, приєднав св. Хосемарію до найбільших Вчителів Церкви. Незадовго перед своєю смертю до свого богословсько-наукового доробку св. Ескріва додав чудові розважання до Вервиці-Розарію, а після його відходу до вічності, на базі вчення св. Хосемарії, була складена дев’ятниця до святого у намірі пошуку роботи та благословення праці",  пояснив священик.

Під час дев'ятиденної вервиці поєднаються дві молитви  до Матері Божої Ласкавої та св. Хосемарії  за чуда зцілення, вирішення сімейних проблем та знайдення роботи. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: