fbpx

У Франківську шквалистий вітер повалив дерева: пошкоджено три автомобілі

Суспільство 10:44, 04.07, 2016

Вчорашній вітер, який передував зливі, наробив у Івано-Франківську чимало лиха.

Вчора, 3 липня, о 14.02 на вулиці Залізничній в Івано-Франківську вітер повалив дерево. Дерево впало на прибудинкову територію і придавило припаркований легковик "Сітроен Белінго" та дах приватного житлового будинку.

На місце виїхали рятувальники. Працівники групи рятувальних робіт відпиляли гілки і звільнили авто та покрівлю. Дах має незначні пошкодження, повідомляють в управлінні НС ОДА.

Так само вчора впало дерево біля багатоповерхівки на вулиці Бандери. Дерево пошкодило два припарковані автомобілі ("Мітсубісі Лансер" та "Део Ланос") та електричні проводи. Рятувальники розпиляли дерево, працівники Івано-Франківського РЕМ прибрали пошкоджений електрокабель.

Загалом за вчорашній день із вітром та грозою у Франківську впало чотири дерева. 

На вулиці Курінного Чорноти дерево зависло на лінії електропередач, так що рятувальники також мусили виїжджати на місце і відпилювати гілки. 

Надвечір рятувальники надавали допомогу працівникам РЕМ на Франка, де завалене дерево загрожувало обірвати лінію електропередач. Працівники пожежно-рятувальної служби обгородили місця можливого падіння та поінформували "Зелене господарство" про необхідність зрізати аварійне дерево. 

На Івана Павла ІІ вітер пошкодив дах новобудови житлового будинку. Чергові рятувальники зняли пошкоджені листи бляхи з даху. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: