fbpx

Марцінків скликає позачергову сесію, щоб у "Теплокомуненерго" не забрали котельні та техніку

Суспільство 16:30, 09.08, 2018

В Івано-Франківську готують запустити процес досудової санації ДМП "Івано-Франківськтеплокомунерго".

Сьогодні виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради виніс на розгляд сесії проект рішення "Про процедуру досудової санації щодо ДМП "Івано-Франківськтеплокомуненерго".

"На сьогодні податковий борг ТКЕ перед органами ДФС становить 36 мільйонів гривень. 23 млн – основний борг. Решта суми  це штрафні санкції і пеня. На сьогодні тривають судові процеси між податковою і нашим підприємством. Податкова звернулася у суд про продаж майна, яке перебуває у податковій заставі. А це більшість котелень та вся автомобільна техніка. Для того, щоб ми змогли домовитися про реструктизацію боргу і списання частини пені і штрафів, потрібно провести процедру досудової санації",  пояснив директор ДП "Івано-Франківськтеплокомуненерго Руслан Гайда.

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків повідомив, що для прийняття цього рішення буде скликана позачергова сесія міськради 16 серпня.

Довідково:

Досудова санація  система заходів щодо відновлення платоспроможності боржника, які здійснюються з метою уникнення порушення провадження у справі про визнання боржника банкрутом.

Рішення про проведення досудової санації може бути прийняте у разі виявлення ознак неплатоспроможності підприємства.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: