fbpx

У Франківську стартував міні-футбольний турнір за Кубок архієпархії

Спорт 15:13, 13.05, 2016

В Івано-Франківську розпочався міні-футбольний турнір на кубок Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ. Попри дощову погоду охочих позмагатись за приз виявилось чимало – 20 дитячих команд та 9 дорослих.

На офіційне відкриття турніру до коледжу фізичного виховання з’їхались численні гості, зокрема Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Кир Володимир та Єпарх Нью-Вестмінстерський (Канада), Преосвященний Владика Кен (Новаківський). Владики привітали учасників змагань, побажали незабутніх вражень та чесної боротьби, а опісля благословили спортсменів освяченою водою.

Мета спортивного дійства, за словами організаторів, пропагування здорового способу життя серед парафіян, адже згідно з регламентом у турнірі мають право брати участь виключно особи, котрі належать до парафіяльних спільнот.

Футбольні змагання заплановані на два дні, після яких будуть визначені переможці у двох вікових категоріях: діти (від 12 до 14 років) та дорослі (від 15 і старші).

Турнір відбувається за сприяння Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ та Обласного центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: