fbpx

У Франківську стартував соціально-реабілітаційний проект "Щаслива жінка"

Суспільство 19:19, 14.08, 2015

ГО "Щаслива жінка" за сприяння управління у справах сім’ї, молодіжної та гендерної політики з 14 серпня розпочинає реалізовувати соціально-реабілітаційний проект "Щаслива жінка" для жінок, чоловіки, сини або брати яких перебувають в АТО чи повернулися на реабілітацію.

Цикл тренінгів розпочинається з 14 серпня і буде відбуватися щотижня до 14 вересня (5 тренінгових занять по 2 години) за адресою вул. Шевченка, 11 (офіс журналу "Слово").

Мета та завдання програми: провести ряд терапевтичних тренінгів для жінок з метою підняття їхньої ресурсності, самодопомоги, допомагаючи вирівняти життєвий баланс, зняти тривожність, пережити втрату й бути в позітумі в реальній життєвій ситуації. Проект також має на меті допомогти потерпілим примиритися з собою, Богом і світом, відкрити у собі актуальні здібності, такі як довіра, надія, цілісність (єдність), терплячість, відповідальність, чесність та ін., а також перевести їх у дію через здобуття нових навичок, умінь та мотивації.

Актуальність програми: сьогодні в Україні особлива ситуація. Українці фактично живуть у стані війни: загиблі чоловіки, сини, батьки, з фізичними пораненнями та психічними поствоєнними травмами; жінки, які переживають втрату; діти, що ростуть в умовах війни. Роль жінки у цій ситуації надзвичайно важлива, оскільки саме жінки є тими, хто "тримає оборону" на мирних територіях та безпосередньо стикається з наслідками ситуації, яка склалася. Саме від них залежить подальша реабілітація чоловіків та благополуччя сім’ї як такої.

Цільова спрямованість програми:  оздоровча, освітня, інформаційно-просвітницька, соціальна, науково-методична, соціально-рекламна, культурологічна, психотерапевтична.

Організатори та ведучі проекту:

Уляна Андрусів: кандидат філологічних наук, полоністка. З 2011 р. – головний редактор християнського журналу "Слово". 2015 року закінчила школу ЗіК (заступництва і консультування), отримала Вісбаденський сертифікат консультанта у методі позитивної психотерапії.

Уляна Коржик: у 2011 р. здобувала освіту за двома спеціальностями: "українська мова та література", "образотворче мистецтво". У 2014 році закінчила школу ЗіК (заступництва і консультування), отримала Вісбаденський сертифікат консультанта у методі позитивної психотерапії.

Деталі за телефонами: 0976603002, 0662025120.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: