fbpx

У Франківську студенти-іноземці вчили дітей правил дорожнього руху. ФОТО

Суспільство 14:34, 26.10, 2018

В Івано-Франківську студенти-іноземці розповіли учням про правила дорожнього руху для пішоходів та велосипедистів англійською мовою.

У відділі літератури іноземними мовами обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І. Франка спільно з громадською організацією "Центр економічного та соціального розвитку "Меркурій" та Івано-Франківським національним медичним університетом, Івано-Франківським Управлінням патрульної поліції відбувся тренінг "Будь помітним! Збережи Життя!".

23 та 25 жовтня дітям нагадали про основні правила поведінки на дорозі, зокрема про правила дорожнього руху для пішоходів та велосипедистів.

"Виступи та обговорення, відповіді на запитання проводились виключно англійською мовою,  розповідає модератор проекту, доцент ІФНМУ Маркіян Пюрик.  Учні намагалися зрозуміти представників інших культур і повторити правила дорожнього руху".

Наприкінці тренінгу всі отримали пам’ятки пішохода та велосипедиста, а також світловідбиваючої браслети, які роблять людину помітнішою на дорозі в темну пору доби, підвищуючи тим самим безпеку. Світловідбиваючі браслети були закуплені завдяки виграному гранту від "Міські Гранти" платформи "Тепле Місто".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: