fbpx

У Франківську студенти-медики розказуватимуть школярам про профілактику хвороб

Здоров'я 12:49, 16.03, 2019

Студенти Івано-Франківського національного медичного університету, учасники Європейської медичної студентської асоціації, розпочали новий освітній проект "EMSA ділиться знаннями". Днями майбутні медики прочитали першу лекцію франківським старшокласникам.

EMSA вже кілька років працює з дошкільнятами та учнями молодших класів у рамках "Лікарні для ведмежат" – ігрової імітацієї лікарні, яка покликана подолати страх дітей перед людьми у білих халатах, інформує прес-служба ІФНМУ.

Зараз студенти розпочали новий просвітницький проект. Перша лекція-бесіда відбулась в Івано-Франківській загальноосвітній школі №28 для учнів 9-10 класів.

Тема розмови: "СНІД та рак  реальні загрози. Збережи своє здоров’я та життя".

Зі школярами спілкувалися представники EMSA, студенти п’ятого курсу медичного факультету Марія Стеблецька та Ірина Попович. За словами лекторів, попри невелику кількість запитань діти таки виявили зацікавлення темою розмови. Студенти кажуть, що з радістю будуть продовжувати роботу з учнівською молоддю.

Лекції відбуваються в рамках всеукраїнського освітнього проекту "Здоров’я — вибір кожного", ініційованого громадською організацією "Здорове людство".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: