fbpx

У Франківську створили "Центр розвитку міста та рекреації" із півмільйонним статутним фондом

Суспільство 15:01, 11.03, 2016

Замість комунальної організації "Міський парк культури та відпочинку ім. Т. Шевченка" Івано-Франківська міська рада створила КП "Центр розвитку міста та рекреації".

Міськрада припинила діяльність комунальної організації "Івано-Франківський міський парк культури та відпочинку ім. Т. Г. Шевченка".

Новостворене підприємство "Центр розвитку міста та рекреації" повинно утримувати в належному стані парки, сквери, озера, річки, дамби, зелені насадження загального користування.

Крім того, підприємство має право надавати послуги юридичним, фізичним особам у сфері туризму, фестивально-ярмаркових заходів та інформаційного обслуговування, розвитку туристичної привабливості м. Івано-Франківська.

Також "Центр розвитку міста та рекреації" може займатися торговельною діяльністю та організацією роботи закладів харчування, надавати представницькі, агентські і посередницькі функції щодо українських та іноземних юридичних і фізичних осіб тощо.

Статутний капітал підприємства становить 450 000 гривень. Однак за рішенням міськради статутний капітал може бути збільшений.

Створення нового підприємства не підтримали депутати від фракції "УКРОП" та "Батьківщини". До слова, екс-керівник КО "Івано-Франківський міський парк культури та відпочинку ім. Т. Г. Шевченка" був депутатом міської ради від "Батьківщини".

"Підприємство не є збитковим, і я не бачу доцільності його ліквідовувати", – сказав "укропівець" Мстислав Тарас про міський парк.

Противники створення нового підприємства пропонували вивчити ситуацію у "Міському парку культури та відпочинку ім. Т. Г. Шевченка", а відтак приймати рішення про створення нового підприємства.

За створення нового підприємства проголосували 30 депутатів.

Як писав КУРС, новостворене підприємство очолила Руслана Василюк, яка раніше виконувала обов’язки директора КП "Єдиний розрахунковий центр".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: