fbpx

У Франківську суд вдруге відмовив у достроковому звільненні "новорічного Шумахера"

Суспільство 16:03, 29.01, 2016

До Івано-Франківського міського суду надійшло подання від начальника Івано-Франківського СІЗО та голови спостережної комісії Івано-Франківського міськвиконкому про умовно-дострокове звільнення від відбування призначеного судом покарання щодо Прядка А. І., засудженого вироком Івано-Франківського міського суду від 17.12.2013 року за ст. 286 ч. 2, ст. 2 96 ч. 3 КК України до чотирьох років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки.

28 січня 2016 року Івано-Франківський міський суд розглянув подання про дострокове звільнення засудженого до позбавлення волі Прядка А. І. 

В судовому засіданні з подання начальника СІЗО та голови спостережної комісії Івано-Франківського міськвиконкому йшлося про дострокове звільнення засудженого Прядка, який за час позбавлення волі зарекомендував себе із позитивної сторони та став на шлях виправлення. Звернення посадовців підтримав також і прокурор.

Судом було встановлено, що підсудний перебуває під вартою із 1-го січня 2013 року і, враховуючи перебування у СІЗО день за два, йому залишилось відбути у місцях позбавлення волі 5 місяців і 22 дні.

Врахувавши всі обставини справи, а також ухвали Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних та кримінальних справ, Івано-Франківський міський суд ухвалив у задоволенні цього подання відмовити.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: