fbpx

У Франківську церква відкрила друге "Вікно життя", у якому анонімно залишають немовлят

Суспільство 07:17, 14.07, 2015

У соціально-реабілітаційному центрі Містечка Милосердя Святого Миколая, що на вулиці Вербовій, 8 у Івано-Франківську, з благословіння УГКЦ можна залишити новонародженого.

Минулих вихідних в Івано-Франківську відбулась всеукраїнська зустріч рухів за життя, де висвітлили теми щодо проблеми абортів у нашій державі і всіх наслідків, які з цього випливають, йдеться на сайті УГКЦ, інформує Репортер.

По завершені Божественної Літургії преосвященні владики освятили "Вікно життя" у соціально-реабілітаційному центрі Містечка Милосердя Святого Миколая, що на вулиці Вербовій, 8. В Містечку разом із сестрами живуть одинокі матері і діти, від яких з різних причин відмовилися батьки.

Перше у Івано-Франківську "Вікно життя" було відкрито в міській дитячій клінічній лікарні, що на вулиці Чорновола, 44. Воно реагує на вагу, а відтак коли залишаєш дитину – справцьовує виклик чергового, працює цілодобово. За совами головного лікаря медзакладу Нелі Ходак, за останні 15 років ніхто не скористався можливістю в такий спосіб анонімно позбутися дитини. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: