fbpx

У Франківську у 35 будинках затоплені підвали, понад 100 – без гарячої води

Суспільство 09:16, 07.11, 2017

Директор ДМП "Івано-Франківськтеплокомуненерго" Василь Рущак повідомив, що сьогодні всі котельні в роботі, теплопостачання подано у 568 будинків, 21 школу, 22 дошкільні навчальні заклади та 21 заклад охорони здоров'я.

"Котельні працюють у штатному режимі. Є ряд будинків, де інженерні мережі перебувають в аварійному стані", – повідомив Василь Рущак.

За його словами, є 71  проблемний стояк. Але до кінця тижня цю проблему мали б вирішити. На аварійній цілодобово працює зварювальник.

У 35 будинків затоплені підвали, де працівники МІУКу відкачують воду. Через аварійні мережі у 108 будинках відключена гаряча вода – у 77 від ТКЕ і 31 від СТЕКу.

Представник СТЕКу відзначив, що котельня працює у штатному режимі. Від початку опалювального сезону виявлено два пориви. Він зазначив, що у тих будинках, де подали теплопостачання із запізненням, будуть перераховувати абонентську плату за теплопостачання. Тобто за недоотримання тепла франківці платити не будуть. Для цього управителі будинків повинні скласти відповідні акти.

Як писав КУРС, в "Івано-Франківськтеплокомуненерго" пояснили, що за недоотримане тепло платити не потрібно

Начальник департаменту освіти та науки Ігор Смаль повідомив, що тепло подали в усі навчальні заклади, окрім ЗОШ №15, яку обслуговує СТЕК.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: