fbpx

У Франківську укріплять дамбу Бистриці у двох місцях

Суспільство 11:25, 31.05, 2019

Вчора у виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради провели позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

На розгляд комісії було винесено питання щодо здійснення заходів із запобігання подальшого підмивання корінного берега річки Бистриця Надвірнянська по вул. Медична та в мікрорайоні "Опришівці" Івано-Франківської міської ради, а також проведення відновлювальних робіт дахового накриття в лікувальних закладах міста Івано-Франківська, які були пошкодженні внаслідок проливних дощів впродовж травня цього року, передає пресслужба МВК.

Члени комісії прийняли рішення щодо першочергових дій із підсилення берегової лінії річки Бистриця Надвірнянська в районі вул. Медична, куди буде завезено понад 300 тонн негабаритного каменю, а також по вул. Блавацького, що в мікрорайоні "Опришівці", куди також планується доставити понад 500 тонн негабариту.

Ці превентивні заходи дадуть змогу суттєво укріпити небезпечні ділянки берегів на річці Бистриця Надвірнянська, чим зменшити загрозу руйнування земельних ділянок та майна громадян.

Ці протируйнівні заходи планують здійснити по завершенню циклону дощів.

Також прийнято рішення про виділення коштів для проведення відновлювальних робіт пошкодженого дахового накриття лікувальних закладів міста.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: