fbpx

У Франківську урочисто відкрили спортивний зал Вищого художнього професійного училища № 3

Спорт 10:05, 27.02, 2016

Вчора відбулося урочисте відкриття спортивного залу Вищого художнього професійного училища № 3.

З цієї нагоди привітати керівництво та учнів училища завітав заступник голови облдержадміністрації Ігор Пасічняк, голова комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, уродженець Прикарпаття Михайло Мельник, меценати та гості свята.

"Об’єднавши зусилля, нам вдалося створити належні умови для фізичного розвитку учнів закладу,  розповів Ігор Пасічняк. – Віримо, що така співпраця триватиме й надалі, що, своєю чергою, сприятиме всебічному розвитку вихованців закладу". 

Спортивних досягнень та перемог побажав учням голова комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Михайло Мельник. За сумлінну роботу у галузі фізичної культури та спорту посадовець вручив викладачам училища подяки та грамоти від Міністерства.

Як розповіла директор училища Наталія Коростіль, завдяки підтримці керівництва обласної державної адміністрації минулого року у приміщенні спортзалу вдалося зробити теплопостачання. А вже згодом, у співпраці з громадською організацією "Громадська ініціатива Галичини" та підприємцями Долинського району, стало можливим проведення ремонтно-оздоблюваних робіт у залі та покриття підлоги деревиною.

"Осторонь не залишилися і учні закладу,  зауважила Наталія Коростіль. – Усі роботи щодо оздоблення зали та підготовки матеріалів для ремонтних робіт були зроблені вихованцями навчального закладу".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: