fbpx

У Франківську валідатори для електронних квитків протестують у тролейбусі

Суспільство 14:41, 17.12, 2018

В Івано-Франківську продовжують впроваджувати проект проїзду за електронними квитками (транспортними картками) в комунальному транспорті.

"Приїхали" 36 стаціонарних валідаторів чеського виробництва. Ближчим часом буде проведено їх програмування та тестовий монтаж на один із тролейбусів", – інформує "Електронний квиток Івано-Франківська".

Валідатори – зчитувальні пристрої, до яких прикладається картка для оплати поїздки. Ними має бути обладнаний комунальний громадський транспорт у Франківську.

1

КУРС писав, що у Франківську цьогоріч почнуть впроваджувати електронні квитки у громадському транспорті, завершать наступного року. 

Читайте також: Єдиний електронний квиток. Як це буде працювати?

Тим часом триває оформлення транспортних карток. Вони виконуватимуть функцію електронних квитків  з транспортних карток буде зніматися плата за проїзд.

Наразі таких запитів вже більш як 12 тисяч. 

За інформацією Департаменту соцполітики міськвиконкому, загалом очікується оформлення карток для 50 тисяч осіб, які мають право на безкоштовний проїзд. 

Також з нового року планують оформляти картки для учнів франківських шкіл.

Нагадаємо, у Франківську з 1 жовтня стартував запис на оформлення іменної транспортної картки для пільгових категорій населення.

Також оформити картку можна на сайті ekvytok.if.ua, не виходячи з дому. Достатньо сфотографувати паспорт, пільгове посвідчення та зробити селфі.

Все про проект "Електронний квиток" у Франківську – тут. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: