fbpx

У Франківську веслувальники на каное і байдарках закрили сезон масштабним запливом. ВІДЕО

Спорт 20:12, 08.10, 2018

Івано-франківські веслувальники на байдарках і каное закрили сезон на відкритій воді. Фінальний цьогорічний заплив традиційно відбувся на міському озері.

У змаганні взяли участь команди з 6 областей України. Цього разу боролися не за призи і першість, зазначили організатори, а заради підтримки спортивного духу напередодні канікул. Юні спортсмени демонстрували здобуті навички та техніку веслування, досвідчені команди – чемпіонські результати, йдеться у сюжеті ТРК "Вежа".

Змагання відбувалися на базі спортивного клубу "Альбатрос". Тренери кажуть, для проведення повноціних чемпіонатів їм бракує належного спорядження. Це стартові платформи та маркування доріжок запливу. Такі технічні засоби для місцевого клубу – розкіш. Однак завдяки наполегливості тренерів та відвідувачів секції веслування на байдарках та каное стрімко розвивається. Вихованці "Альбатросу" – неодноразові переможці всеукраїнських та світових запливів.

Фінальний заплив завершився традиційним нагородженням переможців і спільним фото на пам’ять. Адже таким складом веслувальники зустрінуться вже в наступному сезоні.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: