fbpx

У Франківську відбувся брейн-ринг на тему життя Андрея Шептицького

Суспільство 12:05, 02.11, 2015

З нагоди 150-річчя від дня народження Праведного Митрополита Андрея 31 жовтня 2015 року в приміщенні конференц-залу навчального корпусу Архієпархії відбулася християнська інтелектуальна гра брейн-ринг архієпархіального рівня, присвячена темі "Найдорожчий таточко".

Ініціаторами гри стала Катехитична комісія. Тема брейн-рингу – життя і діяльність великого митрополита Української Греко-Католицької Церкви Андрея Шептицького. "Найдорожчий таточко" – саме так називали Владику Андрея діти-сироти, якими він опікувався за життя. Участь у заході взяли діти та молодь віком від 10 до 18 років, поділені на дві категорії: І категорія – 10  13 років, ІІ категорія – 14  18 років зі всієї Івано-Франківської Архієпархії, повідомляється на сайті УГКЦ.

Як відомо, брейн-ринг – це змагання, стартом якого є відповідь на складне і цікаве запитання, а фініш – це перемога. Інтелектуальна гра проводилася з метою зацікавлення дітей до поглибленого вивчення життя і діяльності праведного Андрея Шептицького, надання стимулу для творчого та духовного розвитку молодого покоління. Також такий вид дитячого дозвілля сприяє покращенню логічного мислення, винахідливості та ерудиції, заохочує дітей активно та пізнавально проводити час. Питання в часі гри були сформовані на основі книги "Найдорожчий таточко. Дітям про митрополита Андрея Шептицького", Львів: Катехитична комісія КГВА УГКЦ, 2015 р.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: