fbpx

У Франківську відбувся другий Meet the TEDx в контексті рок-н-рол

Суспільство 19:07, 13.05, 2015

Умовна інтелектуальна платформа, на якій тестують і обговорюють ідеї наступної конференції TEDx в Івано-Франківську, щосереди проходить в Urban Space 100.

У форматі неформальних зустрічей в Urban Space 100 триває підготовка до проведення в обласному центрі Прикарпаття конференції "TEDx Івано-Франківськ-2015".

Щосереди відбуваються дискусії на різні теми наступної конференції TEDx, яка пройде у Франківську 13 червня. Перша зустріч "Від минулого до майбутнього" була присвячена мотивації до успіху. 

Тема сьогоднішньої зустрічі, яку ведуть організатори TEDx Тетяна Василик і Михайло Джогола, – "Рок-н-рол і TED". Учасникам зустрічі пропонують переглянути відеоролики та фільми і висловитися в тему. Сьогоднішня дискусія присвячена, як це не дивно, не музиці, а бідності. Обговорюється, чи бідність – це фатум, чи набута річ, яку можна і варто переламувати? Рок-н-рол в цьому контексті є швидше ритмом дискусії, ніж чинником, що визначає тему.

"Давайте змінювати цей світ на краще власними силами", – звернувся до пристуніх Михайло Джогола. 

Івано-Франківськ долучився до масштабного міжнародного проекту TED у 2013 році. Це щорічні конференції, мета яких – розповісти якомога більшій кількості людей про цікаві ідеї, технології, досвіди, здатні змінити світ на краще. Саме тому гасло проекту – "Ідеї, варті поширення".

Серед спікерів першої франківської конференції – нинішній Президент України Петро Порошенко, міський голова Львова Андрій Садовий, дипломат Данило Лубківський, журналіст Наталія Соколенко, юрист, керуючий партнер юридичної компанії "Moris Group" Андрій Романчук та інші.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: