fbpx

У Франківську відкрили другий "Паспортний сервіс" та презентували пересувну робочу станцію

Суспільство 15:38, 07.08, 2018

Сьогодні в Івано-Франківську на вулиці Галицькій, 139-А урочисто відкрили другий у місті Центр обслуговування громадян "Паспортний сервіс".

Зазначимо, в Івано-Франківську до сьогодні зберігаються черги на оформлення виїзних документів. Щодня лише до Центру обслуговування громадян Державного підприємства "Документ" на Незалежності, 44 приходить близько 250 осіб, повідомляють в ДП "Документ".

Аби покращити умови обслуговування громадян й врешті-решт прибрати черги, керівництво ДП "Документ" й вирішило відкрити ще один сучасний центр, де городяни та гості міста змогли б у комфортних умовах, не витрачаючи більш як 15 хвилин свого часу, оформити собі закордонні паспорти. Окрім цього, в Центрі вони зможуть оформити ID-картку, укласти договір страхування, зробити переклад та апостилювання документів, замовити довідку про несудимість.

У новому "Паспортному сервісі" працюватиме 10 робочих станцій на прийом документів, фотографування та зняття біометричних даних, 3 – на видачу готових паспортів й 2 робочих місця для отримання страхових полісів та довідок. Загальна площа центру – майже 500 кв. метрів. Його пропускна спроможність – до 400 осіб в день.

Важливою новиною від поліграфкомбінату "Україна" стала ліквідація заборгованості з виготовлення й відтак видачі паспортів. Тож отримати документи, оформлені в "Паспортному сервісі", іванофранківці зможуть уже через 7 (за терміновим) або 20 робочих днів (пза звичайним тарифом).

Гостям центру та його першим відвідувачам також презентували пересувну робочу станцію на базі мікроавтобуса, яка зможе надавати послуги з оформлення закордонних паспортів не лише в самому Івано-Франківську, а й у багатьох містечках та селах області.

Працюватиме новий "Паспортний сервіс" у будні з 8:00 до 19:00 (без перерви на обід), у суботу – з 9:00 до 13:00.

Нагадаємо, прикарпатці також можуть оформити закордонні паспорти та ID-картки в місцевому ЦНАПі на вулиці Незалежності, 9, у сімнадцятьох підрозділах міграційної служби області та в "Паспортному сервісі" на вулиці Незалежності, 44.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: